Fotos

 
Foto's 1 Foto's 2 Foto's 3

Foto 1
Uitstalling van een groot aantal Ayurvedische kruiden in een onderzoeksinstelling

 
^Terug naar boven^
 

Foto 2
Ayurveda Health werkt samen met het Indiase onderzoek centrum Growmore Ltd in Hosur. Bovenstaand het laboratorium waar onderzoek wordt gedaan naar Ayurvedische kruiden.

 
^Terug naar boven^
 

Foto 3
Onderzoekslaboratorium van Growmore Ltd te Hosur waar planten worden geselecteerd en onderzoek wordt gedaan naar planten voor medische doeleinden. De meest moderne techieken wordten hier toegepast.

 
^Terug naar boven^
 

Foto 4
Kruiden kweekveld. Arjan Lievaart van Ayurveda Health inspecteert samen met dr Barathi van de firma Growmore Ltd. de gewassen. De kruiden die Ayurveda Health gebruikt worden door kleine familie bedrijven gekweekt. Jaarlijks worden de kwekerijen gecontroleerd en is er overleg met de boeren. Locatie Zuid India

 
^Terug naar boven^
 

Foto 5
Groot landbouwveld waar Ayurvedische kruiden worden geteelt in de deelstaat Tamil Nadu zuid India

 
^Terug naar boven^
 

Foto 6

Bovenstaand het onderzoeks centrum van de lokale overheid hier wordt veel onderzoek gedaan naar mogelijkheden voor alternatieve teelten voor lokale boerenHet onderzoek station is gevestigd  aan de voet van de Himalaya in de deelstaat Uttar Anchal


Foto 7
Een boer en zijn vrouw poseren in hun kweekveld met Kutki. Dit product wordt in samenwerking gekweekt met Ayurveda Health en het Koninklijk Instituut voor Tropen ( KIT)

 
^Terug naar boven^
 

Foto 8
Een ander kweekveld waar Ayurvedische kruiden worden geteelt. Dit project maakt deel uit van de CCD. Deze grote cooperatie in Zuid India teelt op duurzame wijze diverse kruiden. Op deze foto de teelt van Vinca Minor.

 
^Terug naar boven^
 

Foto 9
Hier - in de schaduw van een boom - maken vrouwen de Vinca minor kruiden schoon en wordt alles handmatig gesorteerd.

 
^Terug naar boven^
 

Foto 10
Het onderzoek station aan de voet van de Himalaya waar naar alternatieve teelten onderzoek gedaan wordt. In de kas op de achtergrond de kweekkas waar in het vroege voorjaar gezaaid wordt.

 
^Terug naar boven^
 

Foto 11
Deze foto illustreert dat de kweekvelden waar Ayurveda Health zijn kruiden van betrekt soms zeer afgelegen liggen.Dit dorp is alleen met ezels en tevoet bereikbaar. Het dorp ligt op bijna 4.000 meter hoogte in Himalaya.

 
^Terug naar boven^
 

Foto's 1 Foto's 2 Foto's 3