Leveringsvoorwaarden

 

Belangrijk voor u als klant.

 

Leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden zijn in PDF formaat te downloaden: leveringsvoorwaarden in PDF formaat 

 

1.Garantie

Indien u de zending heeft ontvangen en niet tevreden bent of niet akkoord gaat met onze voorwaarden, kunt u deze, mits de verpakkingen van de producten niet geopend zijn, binnen 5 werkdagen aan ons retourneren. Ook dient u een kopie van de nota bij te sluiten.
U kunt het pakket kosteloos retourneren naar:
antwoordnummer 11001 – 2670 VC - Honselersdijk.

 

2. Productveiligheid

Onze producten voldoen aan de Europese veiligheidseisen en zijn vrij van zware metalen en pesticiden. Onze producten worden niet bestraald en bevatten geen gluten, gist, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak -kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Wij werken uitsluitend met natuurlijke stoffen. Onze capsules zijn van plantaardige oorsprong dus bevatten geen dierlijk bestanddelen.

 

3. Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur dan een
E-mail naar: info@ayurvedahealth.nl

 

4. Betaling

U heeft ruimschoots de tijd de nota te voldoen. De betalingstermijn hiervoor is binnen 10 dagen na factuurdatum. Mocht er na twee herinneringen geen betaling zijn ontvangen bent u van rechtswege in gebreke en zijn wij genoodzaakt de vordering over te dragen aan een incassobureau. De hiermee gepaard gaande hoge (buiten)gerechtelijke kosten, alsmede de wettelijke rente vanaf de vervaldatum komen dan uiteraard ook voor uw rekening. Meer informatie hierover vindt u in onze algemene voorwaarden.